SPREEKSTALMEESTER VAN KERSTCIRCUS ENSCHEDE: ATZE J. LUBACH

Atze Lubach (51) is de spreekstalmeester van ‘Kerstcircus Enschede’. Een rol die hem op het lijf geschreven is. Atze is een veelzijdig acteur, stemacteur, entertainer en geen onbekende in het Volkspark van Enschede... Als voorzitter van de kermisbond BOVAK is hij hier twee keer per jaar te gast op de kermis in het Volkspark.


De man met het prachtige stemgeluid kijkt enorm uit naar zijn rol als spreekstalmeester bij Kerstcircus Enschede. Atze: "ik heb er ontzettend veel zin in. De voorstelling is er niet zomaar eentje. De producenten van Kerstcircus Enschede hebben gewerkt aan het samenstellen van een flitsende en gevarieerde show. Alles komt dan ook voorbij. Spectaculaire luchtacrobatiek, sterke komische acts, knappe grondacrobatiek en prachtige dieren.


Ik vind het geweldig dat het circus terug komt naar het Volkspark. Circus hoort in een tent. En ik ben blij dat we terug zijn op een plek voor iedereen. Want er is geen betere plek om het Enschedese publiek te ontvangen en te vermaken dan in de ‘circushuiskamer’ van Enschede; het Volkspark”.


Kerstcircus Enschede vindt plaats van 21 december 2019 tot en met 5 januari 2020. Dagelijks vinden er om 11.00 uur en 15.00 uur voorstellingen plaats (31 december en 1 januari zijn er geen voorstellingen). Eveneens vinden er op alle zaterdagen avondvoorstellingen plaats. Lees alle informatie over tickets en tijden hier.

© 2019  CREATED BY XATIVA.NL

Kerstcircus-Enschede-logo-za.png
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon