Info Kerstcircus Enschede

Na bijna tien jaar afwezigheid is het Volkspark Enschede weer het toneel voor circus gedurende de kerstvakantie tijdens de eerste editie van Kerstcircus Enschede! Vanaf 21 december tot en met 5 januari vinden er ruim 25 shows plaats in een gloednieuw tentencomplex dat rijkelijk in kerstsferen gedecoreerd is.

 

We pakken flink uit tijdens de eerste editie van Kerstcircus Enschede! Het publiek wordt getrakteerd op een fantastische en flitsende voorstelling met de allerbeste nationale en internationale circusartiesten van dit moment. 

kinderboerderij bij kerstcircus enschede

Eveneens zijn er in de gezellige voortent de lekkerste hapjes en drankjes te vinden. En elke dag van 10.00 uur tot 18.00 uur is de ‘Kerstcircus Enschede Kinderboerderij’ geopend (alleen gesloten op 31 december en 1 januari. In deze kinderboerderij zijn dieren te vinden die niet optreden in de voorstelling, maar die het heerlijk vinden om geknuffeld te worden. Ongeacht of men in het bezit is van een entreekaart voor de circusvoorstelling; de kinderboerderij is voor iedereen GRATIS te bezoeken!

 

Enschede kent een rijke geschiedenis van circus in de laatste weken van het jaar. Meer dan twintig jaar was Circusfestival Enschede een begrip in de nationale en internationale circuswereld. De producenten van het nieuwe 'Kerstcircus Enschede' geven de Twentenaren hun traditie terug. Een traditie die we jaarlijks in de tijd rondom Kerstmis en oud en nieuw laten terugkeren.

© 2019  CREATED BY XATIVA.NL

Kerstcircus-Enschede-logo-za.png
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon